inlocuire feronerie

Feronerie Oscilobatanta usa PVC

Usile termopan de balcon (cu maner doar pe interior) au devenit accesoriul de nelipsit pentru orice casa moderna. Datorita design-ului inovator, a ratei de intretinere si curatare redusa, usile termopan pvc au surclasat orice alt model de tamplarie din lemn, lemn stratificat sau aluminiu. Iar la aceste usi, feroneria care nu trebuie sa lipseasca este feroneria oscilobatanta PVC, o feronerie inovativa care permite atat deschiderea normala, clasica a usii cat si deschiderea din partea de sus, pozitie ce asigura o buna aerisire a incintei. Sistemul de feronerie oscilobatanta pvc este folositor atunci cand ploua, permitant deschiderea usii fara ca apa sa patrunda in interior. La fel si iarna, sau cand bate vantul, deschiderea oscilobatanta ajuta la aerisirea camerei fara a exista riscul ca usa sa fie luata de vant si trantita.

Reparatii feronerie oscilobatanta pvc

Kit-ul de feronerie oscilobatanta pvc este conceput pentru a fi intretinut, servisat, reparat si reglat la preturi minime. El este compus din piese interschimbabile astfel ca, spre deosebire de feroneria oscilobatanta pentru aluminiu, la cea pentru pvc i se pot schimba doar componentele uzate sau defecte. Totusi exista limite in acest proces de inlocuire, exista cazuri in care feroneriile pvc sunt prea vechi, scoase din uz iar piesele necesare sa nu mai fie prezente pe piata. In aceste cazuri, singurul remediu este acela de a inlocui feroneria veche cu una noua.

Alt atu al feroneriei oscilobatante pvc este numarul mare de sisteme de reglaj cu care aceasta este echipata. Sunt prezente peste 20 de pozitii si piese de reglaj pe feronerie astfel ca, indiferent de problema, reglajul corect al feroneriei poate aduce usa in parametrii optimi de functionare. Probleme pot aparea si la manerul termopan ce actioneaza feroneria, astfel ca, unele defecte pot fi remediate inlocuind acest maner.

Inlocuire feronerie oscilobatanta pvc

  • Un alt caz comun in acest domeniu este modificarea feroneriei de deschidere clasica (simpla) de pe o usa termopan pvc cu feronerie oscilobatanta. Aceasta modificare este posibila si realizabila fara probleme prin demontarea fostei feronerii si remontarea sistemului complet de feronerie oscilobatanta pvc. Sistemul este compus din 15 componente diferite ce lucreaza in comun pentru a transforma usa din deschidere simpla in deschidere oscilobatanta. Printre aceste componente putem enumera: balamaua de jos oscilobatanta, balamaua de sus oscilobatanta, bratul de schimbare unghi, transmisii de colt, tije de transmisie, inchideri suplimentare si desigur cremon de comanda. Tehnicienii firmei noastre pot aduce modificari si reparatii pentru usi termopan din pvc la standarde calitative inalte. In unele cazuri, in functie de configuratia usii sistemul de feronerie oscilobatanta poate fi montat, insa costurile acestei feronerii cresc odata cu sistemele de prelungire necesare pentru inaltimea usi.