Usi de garaj ABBA 77mm

Usi de garaj ABBA 77mm

Pentru noi, orice comanda este unica si abordam cu maxima seriozitate fiecare proiect.

Folosim o gama variata de materiale si echipamente , adaugam competenta si experienta noastra , astfel obtinand rezultate deosebite pentru fiecare client.

In aceasta pagina am concentrat toate detaliile necesare pentru a va informa cat mai bine : date tehnice usi garaj rulou , descriere , listele de preturi pentru usile tip rulou si accesoriile disponibile, tipuri de actionari si foto de la o parte din lucrarile nostre.

Usile de garaj tip rulou sunt eficiente si fiabile in conditii de folosire intense si prezinta posibilitatea de a fi manevrate manual sau electric.

Sistemul de manevrare electric permite ridicarea acestor usi de garaj printr-o simpla apasare pe buton.
Recunoscute pentru fiabilitatea si siguranta lor, usile tip ruloureprezinta alegerea ideala in echiparea garajului dumneavoastra.

Confectionata din aluminiu, usa de garaj (rezidentiala) tip rulouorizontal izoleaza termic si fonic, avand lamelele umplute cu spuma poliuretanica. Acestea pot fi utilizate in diverse contexte, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala.

Prin modalitatea de inchidere-deschidere, spatiul ocupat de usa de garaj este foarte mic iar accesibilitatea este sporita. Avantajul usilor de tip rulou fata de cele sectionale consta in faptul ca toate lamelele se strang intr-o caseta care necesita si ocupa un spatiu mult mai mic.

Usile de garaj tip rulou constructiv sunt niste rulouri exterioare de dimensiuni mai mari care au lamelele umplute cu spuma poliuretanica pentru izolare termica si rezistenta. In functie de marimea usii de garaj sau in functie de rezistenta si izolare termica ceruta de proiect, lamelele au dimensiunea de 77 mm.

Specificatii tehnice

Carcasa din aluminiu, dimensiune 300 sau 350mm, grosime 0.95mm;

Capace laterale din aluminiu, dimensiune 300 sau 350mm;

Lamele din aluminiu cu spuma poliuretanica de 77 mm, grosime 18.5 mm.

Greutate covor lamela 6 kg/mp;

Lamela finala din aluminiu; Ax metalic zincat de Ø80mm; Rulmenti otel.

Ghidaje (picioare) usa din aluminiu 90 mm x 35mm;

Dotarile optionale pentru usa de garaj sunt:

  • centrala cu actionare telecomandata pentru deschiderea de la distanta;
  • senzor infrarosu pentru prezenta in zona de actionare a usii;
  • avertizor optic pentru a anunta iesirea din garaj;

Culorile standard disponibile permanent sunt: alb, gri, maro inchis, maro deschis. La comanda se poate alege orice nuanta disponibila in catalog.

Intretinerea usilor de garaj este deosebit de usoara datorita materialului folosit.

Toate elementele usii de garaj realizate din aluminiu, sunt vopsite prin procedee speciale (electrochimice) si sunt rezistente in timp.

Stim ca pretul este un factor foarte important in influentarea deciziei de cumparare. Deoarece usile de garaj tip rulou sunt produse care se realizeaza la comanda, in functie de golul ce trebuie sa fie acoperit, nu dispunem de liste de preturi pentru marimi standard.

Pentru a afla pretul usii de garaj tip rulou de care aveti nevoie, va invitam sa solicitati o oferta folosind una din metodele din contact de mai jos