Usi Antifoc

Usi Antifoc

La Abba Confort gasesti usi rezistente la foc la preturi accesibile atestate si certificate conform normelor europene. Usile rezistente la foc sunt foarte importante pentru protectia ta, acestea formeaza o bariera in calea raspandirii focului si pot salva o multime de vieti

Usile se pot configura cu cerintele de protectie la fum, la cerere iti putem furniza si usi separate, doar cu protectie la fum. Firma noastra comercializeaza usi rezistente la foc in conformitate cu directiva europeana pentru usi cu rezistenta la incendiu. Usile antifoc se incadreaza in categoria de elemente de constructie rezistente la incendiu de tipul EI, avand rol de etanseizare si de izolare termica.

Gama noastra de produse vin in intampinarea cerintelor tale pe care nu le poti satisface cu usile obisnuite.

Usile comercializate de noi in versiuni metalice, sunt robuste si functionale, si mai ales atractive din punct de vedere estetic. Normele de siguranta la incendii prevad utilizarea de usi metalice rezistente la foc, iar standardele de siguranta la incendiu sunt din ce in ce mai serioase. Aceasi masura este prevazuta si in aplicatiile rezidentiale. Pentru aplicatii rezidentiale recomandam usi metalice de interior antifoc, sunt solide, de marimi standard, sau putem comercializa si pe comanda, cu deschidere spre dreapta sau pe stanga.

Usile cu rezistenta la incendiu sunt o cerinta a anumitor medii industriale, ce trebuie sa respecte strict anumite norme de specialitate. In concret, peretii rezistenti la foc trebuie sa fie insotiti de deschideri la fel de rezistente pentru a nu compromite zona de siguranta. Confectionate din foi metalice special tratate, din tabla zincata, atat in interior, cat si in exterior, inox sau aluminiu, umplute cu rasini speciale ignifuge si vata minerala. In afara de protectia la foc, asigura si o izolare fonica semnificativa. Intreaga structura este proiectata sa reziste la foc, inclusiv balamalele, sistemul de inchidere, tocul sau sildurile.

Montaj usi rezistente la foc

Montajul trebuie executat de un profesionist autorizat, usile necesita un montaj special. Pentru a se asigura etanseizare la foc este necesar sa utilizati spuma poliuretanica. In Romania poti gasii spuma ce ofera o etanseizare la foc de pana la 360 minute.

Spuma poliuretanica are o alta culoare fata de cea uzuala si o serie de caracterisitci menite sa asigure pretectie la foc: furnizeaza solutii dovedite pentru o gama variata de provocari in industria constructiilor si industria prelucratoare, rezistenta termica ridicata. Este un produs exceptional, cea mai buna solutie daca vrei sa economisesti energie electrica. Spuma poliuretanica previne dezvoltarea de ciuperci si bacterii