Rulouri Exterioare

Rulouri exterioare – tipuri și detalii tehnice

Gama de rulouri exterioare oferită de noi este pentru orice tip de fereastră, indiferent de dimensiuni sau fază de contrucție. Aducem confortul şi siguranţa rulourilor la un nivel modern de utilizare pentru orice tip de locuinţă casa, apartament sau spaţiu public. Vă invităm să aflați cât mai multe informații tehnice despre rulouri, iar pentru orice detalii tehnice vă stăm la dispoziție. 

Rulourile exterioare din aluminiu sunt printre cele mai eficiente sisteme pentru umbrire si securizare. Sunt fabricate din lamele de aluminiu umplute cu spumă poliuretanică , ce ofera o eficientă energetica deosebită atat pe timpul verii cat si pe timpul iernii cand sunt temperaturi foarte scăzute , deasemenea , fiind si foarte bune izolatoare fonice. In functie de lungimea acestora , lamelele pot avea dimensiunea de 39 , 55 sau 77 mm.

Avantajele dovedite ale rulourilor exterioare

1.       Consum redus de energie termica
Elimina pana la 40% din pierderea de caldura dintr-o casa, iar vara pastreaza o temperatura constanta in locuinta reducand costurile cu aerul conditionat.
2. Izolare fonica
Reduc nivelul de zgomot in interior cu pana la 10dB. Acest beneficiu este foarte practic mai ales in zonele aglomerate, unde nivelul zgomotului este intre 80 si 120 dB.
3. Protectie solara
Impiedica supraincalzirea in interiorul casei, rulourile actionand ca o bariera impotriva razelor soarelui. Astfel, se mentine o temperatura constanta in interior.
4. Protectie impotriva insectelor
Echiparea rulourilor cu plasa antiinsecte asigura un confor sporit tinand la distanta atat insectele, cat si praful.
5. Siguranta si securitate
Ofera o protectie ridicata atat datorita sistemelor antiefractie cu care pot fi dotate, cat si datorita materialelor de inalta calitate. Elimina 98% din riscurile de intrare prin efractie.
6. Intimitate
Asigura discretia casei in orice moment al zilei. In acelasi timp, rulourile pot fi coborate total sau partial, pentru reglarea nivelului optim de lumina naturala in interior. 

7. Actionare facila , manuala sau electrica cu intrerupator sau telecomanda. In functie de tipurile de actionari se pot allege si sistemele antiefractie corespunzatoare.